7 de desembre del 2010

Salut natural

Avui comencem un bloc i, com en la majoria de blocs, en aquest, la finalitat és compartir: compartir amb vosaltres els nostres coneixements, experiències, impressions... i, el que és més important, ens agradaria molt que ens doneu la vostra opinió, que compartiu amb nosaltres què en penseu dels nostres productes i serveis, del que us oferim, què us agrada, què no, perque, com ho faríeu, què canviaríeu, etc...
Com sabeu, a Oxigen ens interessa la vostra salut, benestar i bellesa per davant de tot però sempre respectant la naturalesa, un dels bens més preuats que tenim i que necessitem conservar perque en puguin gaudir els nostres fills i els fills dels nostres fills. No només tenim aquesta premissa present, sinó que estem convençuts que el respecte per la naturalesa sempre implica una millor afinitat amb la nostra pròpia naturalesa, al cap i a la fi, nosaltres formem part d'ella i, sembla lògic pensar, que en ella trobarem elements afins a la nostra pròpia estructura.
Per tot això, hem decidit començar per explicar els olis essencials, com actuen, com es fabriquen, quin ús se'n pot fer de cadascun, amb quins es poden combinar, etc...
Esperem que us agradi i que ens feu arribar les vostres experiències: si els heu provat, com us han  anat, perque els heu fet servir, si us agradaria que parléssim d'algun oli en concret... en definitiva, què en penseu de la nostra iniciativa i si penseu que podria ser interessant iniciar altres sèries que puguin ser-vos d'utilitat dins del món de la salut natural.
Aprofitem per recordar-vos que ja tenim la promoció de Nadal tal i com vam anunciar al twitter i al facebook: animeu-vos! aviat tindrem més sorpreses!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: